BronRemedies? Wat doen ze?

Een bloesemremedie werkt als een katalysator om sneller tot inzicht en transformatie te komen van emoties en bijbehorende belemmerende overtuigingen. Ze verhoogt het bewustzijn op het onderwerp waar je voor gekozen hebt om aandacht aan te besteden.
Wanneer je kiest voor het gebruik van BronRemedie, kies je voor een daadwerkelijke verandering en kom je steeds meer in contact met wie JIJ ten diepste bent.
Rust in de binnenwereld is rust in de buitenwereld.

Anders geformuleerd zou je ook kunnen zeggen dat een BronRemedie de liefdevolle verbinding herstelt tussen lichaam, geest en ziel waardoor er weer samenwerking mogelijk is tussen deze drie. De samenwerking wordt weer her-innerd.

Werking van de remedies in het kort

Afwijzing

Bewust of onbewust hebben we allerlei manieren ontwikkeld om ons te beschermen tegen de pijn van afwijzing. Met steun van deze remedie  herkennen we de afwijzing en kunnen we dit patroon loslaten. Het geeft ruimte voor expressie aan wie je ten diepste bent.

Boos

Boosheid komt ineens, zonder aankondiging. Het is een mechanisme om diepere lagen, van wie je bent, te beschermen. Omringt door liefde wordt je aangespoord om de boosheid los te laten. Je komt in contact met jouw innerlijke kracht. Een kracht die adem geeft om mee te bewegen op de golven van het leven.

Celgeheugen

Omarmt door de liefdevolle zachtheid van deze remedie ben je bereid traumatische ervaringen die opgeslagen liggen in het celgeheugen los te laten in het nu. Je ware grootheid komt aan het licht en je innerlijk goud gaat stralen. Je creëert een schitterende toekomst voor jezelf.

Eigenwaarde

De remedie eigenwaarde heeft een zachte energie die de onderdrukking van creativiteit door diep weggestopte kind emoties oplost. De weg wordt vrijgemaakt om tot pure expressie te komen van wie je werkelijk bent. De creativiteit gaat stromen. Onbevangen creëren wat er vanuit het diepste innerlijk in vreugde gedeeld wil worden met de wereld om ons heen.

Generaties

Deze remedie helpt met het loslaten van de volledige verantwoordelijkheid die je op je schouders genomen hebt voor wat er gebeurd is in de generaties die jou zijn voorgegaan. Laat jouw licht stralen in de wereld én dat van de generaties vóór jou zoals de ziel het bedoeld heeft. Je komt op eigen benen te staan en in je eigen authentieke zielenkracht.

De klaproos

De klaproos laat je thuiskomen in jezelf.
Dit is echter pas mogelijk wanneer je, met behulp van de korenbloem, eerst de verbinding met de goddelijke oorsprong is hersteld. Dan pas ben je als ziel bereid in te dalen in de dragende schaal van je lichaam, het bekken.De klaproos verbindt op een hele zachte, liefdevolle wijze het bekken heiligbeen en stuitje met moeder aarde. En helpt zo mee om de universele angst voor het vrouwelijke los te laten.

De korenbloem

Op het moment dat we als mens starten met ons eigen creatieproces in de baarmoeder, raken we al een deel van de verbinding met onze goddelijke oorsprong kwijt. Dit veroorzaakt angst, angst en nog eens angst. Willen we ons als mens echt veilig voelen op moeder aarde is het van belang eerst de verbinding te herstellen met onze goddelijke oorsprong. De korenbloem helpt hier bij.

Machteloos

Met behulp van de remedie machteloos worden gebeurtenissen in het dagelijks leven een spiegel voor patronen die jou gevangen houden in machteloosheid. De remedie geeft je liefdevol de kracht uit deze patronen te stappen en jezelf te ontvangen in je hart. Spanningen opgeslagen in de zonnevlecht komen los. Je komt met plezier in actie.

Ontvangen

Aanleiding tot het maken van de remedie Ontvangen was het tot bewustzijn komen van traumatische ervaringen in de baarmoeder.
Deze remedie helpt liefdevol mee de bedding in jezelf te ervaren, gedragen door de onvoorwaardelijke liefde van moeder aarde. Het leven ontvangen inclusief wat we diep weggestopt hebben in ons onderbewuste. Dan worden we bevrijd van een zware last. Het leven wil in jou ontvangen worden. Leven wie je in essentie bent voor jezelf, voor je kinderen en voor de kinderen die nog geboren gaan worden.

Openhartig

De remedie geeft zicht op de contraproductieve patronen die het ego zich heeft toegeëigend om ons (schijnbare)  kwetsbare hart te beschermen
In onvoorwaardelijke liefde oordeelloos uitspreken wat er in je hart leeft. Er ontstaat een creatieve en communicatieve kracht die je deelt met de wereld.  Gelijkwaardig je plek innemend naast de ander. Houvast vinden in jezelf.

Uit het hoofd

De voorjaarskluifzwam helpt mee onverwerkte ervaringen, belemmeringen en overtuigingen die in de krochten van onze hersenen verstopt zijn letterlijk in het licht te zetten. Want wanneer het aardedonker is in de krochten van onze psychen, kun je niet zien wat onverwerkt is of wat de overtuigingen zijn die je belemmeren. De voorjaarskluifzwam laat liefdevol zijn licht op deze gebieden schijnen. Je gaat belemmerende overtuigingen herkennen. Je kunt deze loslaten door ze minder belangrijk te maken. Er komt ruimte voor ondersteunende gedachten.

Verlaten

Ervaar met behulp van deze remedie de eeuwige universele liefde in je hart. Deze energie geeft ruimte aan je hart en je longen. Lichaam en geest ontspannen en worden geheeld vrij van drama of identificatie. De levensenergie gaat opnieuw stromen daar waar ons goddelijke bewustzijn ons lichaam noodgedwongen verlaten had. We komen dichter bij de zijns georiënteerde Zelfliefde.

Wings of Birth

Creëren vanuit je vrouwelijke kracht!
Dat is de wereld al eeuwenlang, tot in deze eeuw, niet gegund. Met als resultaat een universele angst voor het vrouwelijke.
Deze remedie doet je inzien wat we hebben ingeleverd op ons oer vertrouwen ten gunste van maximale hechting als overlevingsstrategie.
Wings of Birth helpt je de liefdevolle verbinding met de kosmische vader en moeder hier op aarde opnieuw te ontdekken. Door de muren van de illusie heen, opnieuw geboren worden, thuiskomen in je ware zelf. Deuren gaan voor je open het Waterman tijdperk in. (Wings of Birth kan alleen als set van drie remedies besteld worden)

ZelfSympathie

ZelfSympathie zet je in je kracht en helpt je jezelf liefdevol te accepteren in alle facetten. Dit maakt het mogelijk om in actie te komen zonder je maar enig moment af te vragen wat anderen er van vinden.

Benieuwd naar wat remedies voor jou kunnen betekenen?

Of wil je even vrijblijvend sparren? Vul het formulier in en ik neem zo gauw ik kan contact met je op.