De kracht van de stem om te helen

Tijdens een consult ben ik kanaal voor wat er in jouw energieveld leeft en voor wat zich al jaren verborgen heeft gehouden in het onderbewuste. Het wil zich nu laten horen en ik help je daar graag bij.

Wat gevoeld wil worden klinkt door in mijn lichaam en stem waarna jij je erin kan herkennen en je mee gaat resoneren op de klanken van mijn stem.
Mijn lied is jouw lied. Het  is jouw emotie die door mijn lichaam gevoeld wordt en door mijn stem verklankt. Het woord voorbij, voelen wat er in jou gezien en gehoord wil worden. Ongeacht of het rauw, vals, melodieus, hard, zacht of liefdevol klinkt.

Klank is trilling.
Trilling dringt overal liefdevol doorheen en kan ook opgenomen worden door water. Water wordt tijdens een consult energetisch geladen met voor jou helende energie die ik voor je vertolk vanuit jouw energieveld. Zo ontstaat een unieke persoonlijke remedie die jou gedurende drie tot vier weken ondersteunt. Belemmerende overtuigingen en emoties maken plaats voor rust in jezelf, ware kracht en levensvreugde.Als een ui die afgepeld wordt kom je zo steeds dichter bij jouw zielsmissie.Jouw zielsmissie zoals die wil doorklinken in jouw leven.
Dié zielsmissie die er zo naar verlangt om hier op aarde geleefd te worden.

Ik ga graag samen met je op avontuur
door te laten klinken wat er diep van binnen
in jou gehoord wil worden.

De kracht van de stem om te helen

Tijdens een consult ben ik kanaal voor wat er in jouw energieveld leeft en voor wat zich al jaren verborgen heeft gehouden in het onderbewuste. Het wil zich nu laten horen en ik help je daar graag bij.

Wat gevoeld wil worden klinkt door in mijn lichaam en stem waarna jij je erin kan herkennen en je mee gaat resoneren op de klanken van mijn stem.
Mijn lied is jouw lied. Het  is jouw emotie die door mijn lichaam gevoeld wordt en door mijn stem verklankt. Het woord voorbij, voelen wat er in jou gezien en gehoord wil worden. Ongeacht of het rauw, vals, melodieus, hard, zacht of liefdevol klinkt.

Klank is trilling.
Trilling dringt overal liefdevol doorheen en kan ook opgenomen worden door water. Water wordt tijdens een consult energetisch geladen met voor jou helende energie die ik voor je vertolk vanuit jouw energieveld. Zo ontstaat een unieke persoonlijke remedie die jou gedurende drie tot vier weken ondersteunt. Belemmerende overtuigingen en emoties maken plaats voor rust in jezelf, ware kracht en levensvreugde.Als een ui die afgepeld wordt kom je zo steeds dichter bij jouw zielsmissie.Jouw zielsmissie zoals die wil doorklinken in jouw leven.
Dié zielsmissie die er zo naar verlangt om hier op aarde geleefd te worden.

Ik ga graag samen met je op avontuur
door te laten klinken wat er diep van binnen
in jou gehoord wil worden.

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik help je graag.