Het celzouten consult

Zomaar uit evenwicht geraakt.
Door gebeurtenissen van alle dag kun je zomaar uit balans geraakt zijn en heb je de “knop” om weer terug in het midden te komen nog niet gevonden. Je hebt behoefte aan evenwicht in je leven nadat zo’n gebeurtenis je uit balans heeft gehaald. Je merkt dat je gedurende een korte periode behoefte hebt aan een steuntje in de rug. Een celzoutenconsult is dan een goede keuze.

Wat gaan we doen?
We gaan samen kijken wat de oorzaak is van je disbalans. Hierna worden de BronRemedies en Schüssler-celzouten uitgekozen die jou de komende tijd gaan ondersteunen om terug in je eigen midden te komen. De sessie wordt gecombineerd met een energetische reiniging.

Wat levert het je op?
Celzouten maken ons lichamelijk krachtiger waardoor we veranderingen in ons leven gemakkelijker aan kunnen. BronRemedies zijn geestelijk en spiritueel werkzaam.
Omdat je zowel geestelijk, spiritueel als lichamelijk ondersteunt wordt kom je weer terug in balans. Je krijgt inzicht in zich herhalende patronen waar je last van hebt. Je wordt je er bewust van waardoor er ruimte ontstaat om deze patronen los te laten. Tegelijkertijd ontstaat er ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Voor meer informatie zie www.celzouten.com 

Het celzoutenconsult wordt gegeven in Eindhoven of Nuenen.
Investering € 50,- per uur inclusief btw, exclusief celzouten.

Voel je vrij om me te mailen/bellen voor een afspraak of kennismaking

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik help je graag.